Recunosc, sînt intolerantă…


…şi n-am de gînd să fac nimic în sensul ăsta. O să vomit în continuare pe cretinii cu un vocabular de 14 cuvinte, dintre care 7 se scriu cu cratimă şi 7 cu doi i.
Vorbesc, desigur, despre ăştia care au acces la net (şi ăsta ar trebui reglementat cumva şi restricţionat, în funcţie de iq, de exemplu; da’ să nu divaghez) şi au impresia că au lucruri importante de spus. Cu cît îs mai idioţi, cu atît sînt mai agresivi. Doamne-fere’ să le atragi atenţia că nu ştiu nu ştie să scrie. Că îţi vor spune că ei scriu cum vor, că ăla e locu’ unde se exprimă ei liber, că te poţi duce-n pizda mă-tii de bou (ştiu, am scris mă-tii corect) dacă nu-ţi place. Mai există o categorie, dintr-ăştia mai uşor de impresionat, care bat în retragere şi-ţi zic că au greşit din grabă. Aşa, cam 50% din cuvinte.
Părerea mea e că asta ar trebui să devină infracţiune şi vitele astea ar trebui pedepsite urît de tot.

Aţi fost, sînteţi şi veţi fi nişte cretini, idioţi, vite sau alte dobitoace, taraţi, repetenţi neînţeleşi. Da’ fiţi pe pace, voi veţi ve-ţi schimba lumea. În bine.
Pînă atunci, io v-aş infăşura un pe în juru’ gîtului, aş da un şut, cu sete, la care-le de sub picioarele voastre şi v-aş inţepa-n globii oculari cu o cratimă lungă şi ascuţită. Vitelor!

Advertisements

3 responses to “Recunosc, sînt intolerantă…

  1. De acord. Mai sunt si aia care baga scuza ca nu au facut “facultatea de litere” ca sa stie sa scrie corect. Mda… Daca nici in propria limba nu stii sa scrii corect, ce pretentii sa mai ai la limbile straine? Ca mai sunt si d-aia care se lauda cu italiana/spaniola lor, dar cand e vorba de romana o dau cotita…:-j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s